Kako predati oglas na Njuškalu

Njuskalo.hr je jedan od najpopularnijih hrvatskih internet oglasnika. Predaja oglasa na tom portalu potpuno je besplatna, a ako nastavite čitati saznati ćete da je i jednostavna.

1. Otvorite internet preglednik i utipkajte www.njuskalo.hr.
2. Nakon što se stranica otvori, vidjeti ćete u gornjem desnom uglu “Predaj oglas besplatno!”, kliknite.
3. Otvara se stranica sa izborom kategorija. Odaberite kategoriju u koju želite objaviti oglas. Npr. “Mobiteli”. Klikom na “Mobiteli” otvara se drugi stupac tj. podkategorija.
4. Odaberite npr. “Apple iPhone”. Trakica na dnu ekrana sada bi trebala biti zelena.
5. Kliknite na “Potvrdi kategoriju i nastavi”. Dok Vam se otvaraju opcije odabira morate kliknuti na jednu od njih kako bi mogli prijeći na sljedeći korak. Znati ćete da ste završili sa odabirom kategorije kada Vam se pokaže zelena kvačica koja će Vam omogućiti klik na gumb “Potvrdi kategoriju i nastavi”.
6. Unesimte podatke o vašem oglasu. Polja označena sa crvenim kružićem su obavezna. Potrudite se unijeti što više podataka kako biste potencijalnom kupcu pružili što više informacija. Fotografije nisu obavezne, ali se preporučaju. Klikom na “Odaberi fotografije” možete dodati do 10 fotografija.
7. Sada se je potrebno prijaviti. Ukoliko imate korisničko ime i lozinku unesite ju.
7a. Ukoliko niste registrirani na njuškalo, kliknite na “Novi korisnik”. Ispravno popunite sve podatke. Označite “U potpunosti se slažem s Uvjetima korištenja”.
7b. Ukoliko ste izvršili proces registracije, provjerite mail U mailu će pisati tekst: Kliknite na ovaj link kako bi aktivirali svoj korisnički račun i aktivirali svoj predani oglas.
7c. Kliknite na podcrtani tekst kako biste aktivirali račun.
8. Klikom na “Predaj oglas”, kreacija vešeg oglasa je gotova.

U zadnjem koraku možete napraviti “boost” oglasa tj. platiti za pozicioniranje na vrh ili objavu u tiskanom izdanju. Ovo nije obavezno, ali je jako zgodno ukoliko želite osigurati maksimalnu vidljivost vašeg oglasa te samim time i povećava broj upita potencijalnih kupaca. Oglas možete mijenjati i nakon objave. Funkcija ‘Izmjeni oglas’ dostupna je u kategoriji «Moje Njuškalo».

Slični članci