Da li znate neku ženu ili djevojku koja prije, za vrijeme ili poslije mjesečnice ima problema sa ciklusom?

Bolovi ? Obilna krvarenja?

Vrlo je vjerovatno da većinu tih problema može poboljšati već – sama promjena robne marke koju koriste. Malo je poznata činjenica da je skoro 90% ženskih higijenskih uložaka na tržištu napravljeno od recikliranih materijala. Naravno, da bi ulošci bili bijele boje potrebno ih je izbjeliti – kemikalijama. Ljepilo na tim ulošcima je također najčešće opasno – najjeftinije industrijsko ljepilo.

Preko 75% ženskih problema (gljivica, bakterija, bolnih menstruacija, mioma i cista) pojavljuje se upravo zbog nepravilnog korištenja nekvalitetnih uložaka. Na svakom takvom ulošku nakon 20 minuta od upotrebe pojavi se preko 100 različitih vrsta bakterija.

Plastični sloj koji najčešće pokriva slabo svojstvo upijanja, osim što sprečava kožu da diše, pomaže i razvoj bakterija.
Od sada postoji rješenje!

Love Moon Anion, prvi patentirani ženski higijenski ulošci na svijetu. Ulošci koje vam predstavljamo napravljeni su od potpuno prirodnih materijala, moćnog su upijanja i sadrže posebnu anionsku trakicu koja uz pomoć kisika omogućuje sterilnu sredinu cijelih 12 sati.

Jedini ulošci na tržištu koji su stvarno sterilno pakirani! Kupnjom jedne kutije osigurali ste si količinu potrebnu za 6 mjeseci – stvarni trošak ne dostiže 100 kuna na mjesec.

Pogledajte jedno iskustvo, od mnogobrojnih koje smo dobili: djevojke i žene prijavljuju puno manje menstralne bolove, znatno manja krvarenja i reguliranje trajanja ciklusa.

Ukoliko Vam je stalo do zdravlja i dosadila vam je stalna borba sa infekcijama – ovo su pravi ulošci za vas !

 

Sponzorirani Članak

Slični članci