Koliko epizoda ima Larin izbor

Svi ljubitelji ove popularne sapunice sigurno su znatiželjni i silno žele znati u koliko još epizoda će moći uživati u svojoj najdražoj hrvatskoj seriji. Ako i vas to zanima onda ste na prvom mjestu! Ova serija ima za sada 160 epizoda, ali s obzirom na popularnost koju je postigla, ne bi bilo čudno da redatelji odluče snimiti još koju. Serija je snimana u Splitu, Lovranu te u Zagrebu, a postigla je veliku popularnost čak i u stranim zemljama poput Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, gdje su žene također poludjele za lijepim Jakovom. Serija je prodana i u zemljama Bliskog istoka, gdje će ljudi sigurno biti oduševljeni prekrasnim Splitom i dalmatinskim otocima. Iako smo je mi nazvali sapunicom, njezini redatelji (Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski) često ističu da to nije sapunica, već dramska serija.

Za one koji ne znaju, ova serija počela se emitirati na jesen, početkom rujna, a glavni likovi su zaljubljeni par Lara i Jakov, koje glume mlada Zadranka Doris Pinčić i Ivan Herceg iz Zagreba. Njihova ljubav naići će na brojne prepreke i nevolje jer dolaze iz različitih socijalnih krugova. Lara je rođena u siromašnoj obitelji s Korčule te se s majkom preselila u Split zbog školovanja i sad tu radi, dok Jakov dolazi iz bogate i ugledne obitelji iz Splita. Njihova ljubav prolazi kroz brojne uzbudljive prepreke, a Lara će morati odlučiti između ljubavi prema dva muškarca, te između obitelji i vlastite karijere. U seriji glume i mnogi poznati kazališni i filmski glumci, ali i oni kojima je ovo bilo prvo pojavljivanje na televiziji – poput glavne glumice Doris Pinčić.

Kako će serija završiti, redatelji nisu htjeli otkriti, ali su kazali da je moguće da serija neće imati sretan završetak. To se definitivno ne bi svidjelo brojnim obožavateljima ove serije, tako da će redatelji sigurno dobro razmisliti o tome! Do tad uživajte u jednoj od trenutno najpopularnijih hrvatskih serija!

Slični članci