Iznajmi Prijatelja u Hrvatskoj!

Rent-A-Friend (iznajmi prijatelja) je usluga koju može svatko koristiti, jednostavno rečeno Vi sebi iznajmite prijatelja sa kojim ćete provesti svoj dan ili samo par sati!

Iznajmite prijatelja da idete sa njim na kavu, van, u kino ili ga čak pozvati na vjenčanje ili neku prigodnu zabavu. Rent-A-Friend Vam može pomoći i u ostvarivanju i upoznavanju novih ljudi, prijatelja…ako ih nemate ili ako ste u novoj sredini i malo se teže snalazite!

Iznajmite prijatelja da Vam pokaže grad, da Vas upozna sa nekim novim vještinama, hobijima…
Kako koristiti iznajmi prijatelja?
Jednostavno…kliknete gore na link traži prijatelja tamo izaberete hoćete li muško društvo ili žensko i izaberete osobu koja Vas se najviše dojmila. Nakon toga kontaktirate nas na naš broj telefona ili mail i mi Vam ugovorimo sastanak.
Koliko se to plaća?
Plaćanje varira od prijatelja do prijatelja. Neki su malo skuplji neki jeftiniji, ali naši prijatelji su voljni se cjenkati i spustiti cijenu ovisi o tome gdje ih mislite odvesti…
Jeste li Vi eskort agencija/služba?
NIKAKO!! i čvrsto se ograđujemo od takvih optužbi i mišljenja. Svatko tko iznajmi prijatelja kojeg želi morati će biti upoznat sa pravilima naše usluge. Mi samo želimo da se i Vi i Vaš prijatelj dobro zabavite i uživate u društvu jedan drugoga!

Naša stranica: www.iznajmi-prijatelja.com

Slični članci