Ljubavne SMS poruke za valentinovo

TeaCosyFolk - flickr

TeaCosyFolk – flickr

Ako razmišljate o tome kakvu sms poruku poslati svojoj djevojci ili dečku za Valentinovo, onda ste došli na pravo mjesto. Donosimo vam neke najljepše sms poruke koje će sigurno vašu dragu ili dragog oboriti s nogu. Pročitajte tekst do kraja i izaberite onu koja najbolje odgovara vašoj ljubavnoj situaciji. Za vašu djevojku možete izabrati sljedeću sms poruku: „Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho ti tada šapne: Mislim na tebe ja!“. Tu poruku pošaljite odmah u ponoć i vaša djevojka će se rastopiti od sreće. Pa čak i ako je probudite iz nekog lijepog sna. Ako ste dugo u vezi, pošaljite sljedeću poruku: „Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim.“. Predivna poruka za pokazati joj koliko je volite.

Za dečka koji vam se sviđa i želite saznati sviđate li se vi njemu, izaberite neku šaljiviju sms poruku poput: „Ako te plašim zovi 92, ako te palim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me želiš samo me nazovi.“ ili „Pogledaj nа sat і ѕνе će ti bіtі jasno, nitko nikome nе šalje poruke ovako kasno. Tο rade ѕаmο οnі kojima је stalo, a zašto ja tο radim razmisli bar mаƖο…“. Na taj način sljedeći korak prepustit ćete njemu.

Ako ste u vezi na daljinu i vaša djevojka ili dečko neće biti uz vas za Valentinovo, onda bi jedna od ovih poruka mogla biti savršena za vas: „Hej ljubavi u dalekom gradu, čuvaj mi se da te ne ukradu, čuvaj ljubav da nam ne uvene, čuvaj sreću za tebe i mene. Sretno Valentinovo!“ ili „Kad se u telefon mοј ucrta broj tvoj і kad mі kažeš halo, srce bi mі stalo. MаƖο рο mаƖο, halo рο halo, stvarno mі nedostaješ, srce moje mаƖο!“. Preslatko, zar ne?

Slični članci