Kako čestitati valentinovo

T-KONI - flickr

T-KONI – flickr

Bliži se Valentinovo i sigurno počinjete razmišljati o tome kako čestitati Valentinovo voljenoj osobi. Postoji nekoliko načina, a na vama je da izaberete onaj koji vam najbolje odgovara. Ako ste u vezi, vaša djevojka sigurno će cijeniti ako sami napravite romantičnu čestitku. Možda niste baš spretni s papirom, pa možete i kupiti neku lijepu čestitku u trgovini, ali zatim sami osmislite što ćete unutra napisati. Nemojte koristiti neke klišeje i izraze koje svi koriste, već iskreno i iz srca napišite sve što vam pada na pamet kad pomislite na vašu djevojku. Napišite joj 10 razloga zašto je volite, prisjetite se dana kad ste je prvi put vidjeli ili vašeg prvog spoja. Sigurni smo da će je takva čestitka oboriti s nogu. Ako ste vi djevojka koja mora čestitati svom dečku, možda najbolje da zaboravite na čestitke i jednostavno mu kad ga vidite dajte veliki i sočni poljubac. Cijenit će to više od bilo kakve romantične čestitke.

Ako pak niste u vezi, a želite osobi koja vam se sviđa to dati do znanja, također kupite čestitku i napišite nekoliko lijepih riječi i potpišite se. Ubacite joj skrivećki u torbu, pošaljite poštom ili joj dajte u ruke, ovisno o tome koliko ste hrabri. Ako želite da ostanete anonimni, izaberite neku tajanstvenu misao, koja će djevojci ili dečku koji vam se sviđa sigurno motati po glavi cijeli dan. Ako ste više okrenuti modernom dobu, umjesto čestitke možete posegnuti i za nekom ljubavnom sms porukom.

A ako želite čestitati Valentinovo svima koje poznajete, najbolje bi bilo da posegnete za elektronskim čestitkama. Možete ih pronaći na raznim internetskim stranicama, samo u tražilicu upišete „e-cards“ ili „e-čestitka“. Kad izaberete čestitku koja vam se najviše sviđa, jednostavno upišete mail adresu osobe kojoj želite poslati i to je to. Tako jednostavno, a slatko! Izbor je velik, te ćete uspijeti za svakog pronaći nešto! Eto, nadamo se da smo vam bar malo pomogli. Izaberite način koji vam najbolje odgovara i čestitajte Valentinovo svima koje volite!

Slični članci