Kako zavesti curu

Prije ili kasnije u životu svi muškarci se zapitaju “Kako zavesti curu?”. Za osvojiti žene ili cure potrebno je prije svega zavesti ih na prikladan način. Za to napraviti potrebno je slijediti pravila brzog zavođenja koje omogućuju povećanje vlastite atraktivnosti i osvajanje srca vaše idealne djevojke bez većih problema, bez obzira na fizčki izgled. Za saznati više o tome, pročitaj daljnji tekst.

Često mislimo da je, ukoliko smo ružni ili nemamo ugodnu vanjštinu, nemoguće privući i osvojiti curu, pogotovo ako je dotična jako zgodna! Ovakav način razmišljanja je potpuno kriv! Fizički je izgled sigurno jedan od elemenata koji utiječu na zavođenje, ali nije jedini i iznenaditi ćeš se kad budeš shvatio da je “ljepota” jedan od manjih elemenata u procesima koji su bitni za zavesti curu!

Umjetnost zavođenja
Zavođenje žena nije neka jednostavna radnja nego prava pravcata umjetnost. U svakoj je umjetnosti potrebno naučiti pravila i metode koje treba slijediti kako bi se došlo do zadanog cilja koji je u našem slucaju privući žene koje želimo, bilo da se radi o ljubavi ili samo avanturi.

Počnimo sada o glavnim faktorima koje je potrebno imati na umu ukoliko se pokušava privući osoba suprotnog spola i stvoriti empatiju.

Što je najbitnije u igri zavodenja:

  • eye contact (pogled)
  • ton glasa
  • parfem (mirisi)
  • samopouzdanje
  • gestualizacija
  • način oblačenja
  • sklonost zabavljanja i artikulacija
  • mogućnost razumjevanja i ispunjavanja želja žena

Kao što se odmah može primjetti, gore nije naveden kriterij “ljepote” upravo zbog toga što je to parametar na kojeg utječu ostali faktori! Percepcija “ljepote” je subjektivna, varira ne samo od osobe do osobe, već unutar osobe same! Npr. žena koja upozna muškarca koji ne miriše dobro i nije siguran u sebe, najvjerojatnije će ga smatrat ružnim. Upoznajući istog tog muškarca, ali lijepo odjevenog, ugodnog mirisa i punog samopouzdanja, žena će se vrlo vjerojatno predomisliti, iako na čisto estetskoj razini muškarac ne zadovoljava njene kriterije.

Slični članci