Kako osvojiti curu

Sve žene su drukčije jer ipak, da su sve iste ne biste bili zainteresirani ni za jednu djevojku posebno, biste li? Svi se vi sigurno pitati što točno morate učiniti da bi osigurali spoj s onom zgodnom curom koju ste vidjeli u baru prije neki dan, ili onom djevojkom koja sjedi u prvoj klupi na svim predavanjima. Ovo se čini poput teškog zadatka, ali to ne mora biti. Postoji toliko različitih načina kako privući djevojke koliko ima i djevojaka, stoga ćemo proći kroz ona neka osnovna pravila koja vrijede za sve djevojke.

Najvažnije što morate napraviti ako želite osvojiti srce neke djevojke morati joj dokazati da ste vi „ nagrada“ za koju se vrijedi boriti. Vjerojatno sada mislite „ O čemu se to ovdje radi? Svi znaju da su žene one za koje se muškarci bore.“ No, pametni muškarci znaju drugačije.  Vi morate uvjeriti tu djevojku da ste vi upravo ono što ona želi i što nikako ne želi pustiti da ode. Prvi korak do toga je uvjeriti samoga sebe u to.

Ostavite dobar dojam na nju. Ovdje ne postoji jedno svemoguće rješenje. Nešto što može zadiviti jednu djevojku, drugu djevojku ne može nimalo impresionirati. Najbolje što možete napraviti  je biti ono što jeste. Pokažite nešto što vas odvaja od svih ostalih dečkiju, neku vještinu koju imate, kao što je sviranje gitare ili neki drugi hobi koji imate. Ne samo da će to ostaviti dobar dojam na nju, te vas izdvojiti iz gužve već će i podignuti vaše samopouzdanje za ostale korake koje morate napraviti.  No pazite da je ne pokušavate osvojiti s nekim prastarim klišejima kao što su „ Je li te boljelo kada si pala s neba“.  Većina cura ne odgovara dobro na takav pristup.

Dajte joj kompliment. Ako vam se stvarno sviđa, onda već imate brojne stvari koje vas oduševljavaju na njoj. Pa zašto joj to ne kažete? Pohvalite njenu frizuru, boju laka za nokte, odjeću, nakit ili čak njen ukus za glazbu. Što je kompliment originalniji ona će ga bolje primiti, osim ako je taj kompliment površan. Mnoge djevojke žele primiti kompliment na nešto što ih odvaja od drugih djevojaka, a ne nešto što je jednako svima. Ako ćete pohvaliti njen izgled, pokušajte biti originalni. Bolje bi bilo da joj pohvalite osobnost ili neke njezine osobne vještine.

Nasmijte ju. Započnite sa šalama ili s nekim smiješnim pričama. Saznajte koji su joj omiljeni filmovi, humoristične serije ili komičari. Ako ste oboje opušteni i uživate u zajedničkom društvu smijeh će doći sam od sebe.

Pozovite ju van. Pobrinite se da je to nešto što vas oboje zanima. Pođite u kino gledati neki novi film koji vam se oboma sviđa. Ako se još ne osjećate ugodno sami, pođite u zajednički izlazak s grupom prijatelja gdje će atmosfera biti opuštenija te je možete upoznati još bolje.

Budite strpljivi. Život nikada ne ide po onom rasporedu koji ste vi zamislili. Možda će trebati više vremena nego što ste zamislili, no ne brinite se. Samo budite strpljivi i vjerujte u sebe.

Nadamo se da smo vam pomogli s ovim savjetima i da će vam koristiti u vašim budućim ljubavnim pothvatima.  Zapamtite, najvažnije od svega je da budete hrabri. Ako ništa ne pokušate, ništa će se i dogoditi.

Slični članci