Dentalni turizam u Hrvatskoj

Osim što je Hrvatska poznata kao turistička destinacija, u zadnje vrijeme postaje sve više i više popularna i kao destinacija za dentalni turizam zbog niskih cijena stomatoloških usluga. Osim sunca i mora, turisti imaju mogućnost po izrazito povoljnim cijenama srediti svoje zube za vrijeme njihovog posjeta Hrvatskoj.

Stomatologija u Zagrebu je jedan od razloga zbog kojih sve više Europljana posjećuje Hrvatsku. Stomatološke usluge kao što su implantologija, fiksne protetika, oralne kirurgija i ortodoncija u Hrvatskoj su i po nekoliko puta jeftinije nego u zemljama EU dok je razina kvalitete usluga jednaka.

Iako neke zemlje imaju puno veći standard od drugih, ljudima je sve teže podmiriti troškove medicinskih usluga, osobito kada su u pitanju zdravlje njihovih zubi. Stoga sve veći broj stanovnika EU razmišlja o rješavanju svojih zdravstvenih problema izvan svoje zemlje.

Niži troškovi naobrazbe i osposobljavanja osoblja, niži troškovi otvaranja ordinacije te niži troškovi nekretnina samo je jedni od razloga zbog kojih su stomatološke cijene niže kod nas nego li u zemljama EU. Stoga je veliki broj hrvatskih stomatologa prepoznao dentalni turizam kao dodatni izvor zarade. Stomatolozi koriste najsuvremeniju stomatološku opremu u svojim moderno opremljenim ordinacijama te prate u stopu razvoj znanosti i tehnologije.

Implantologija i zubna kirurgija razlozi su zbog kojih stranci dolaze u Hrvatsku. U hrvatskim poliklinikama dobivaju kvalitetnu i brzu njegu, individualan pristup te vrhunsku uslugu. Pacijenti u kratkom vremenu dobiju novi i ljepši osmjeh i ne ostanu kratkih džepova dok bi u svojoj državi za stomatološke usluge potrošili pravo malo bogatstvo. Uz to imaju i priliku upoznati se sa ljepotama lijepe naše.

Sponzorirani Članak
Stomatologija Zagreb

Slični članci