Kako smršaviti 40 kilograma

Dosta vam je vaše prekomjerne težine i želite se riješiti nepotrebnog tereta. U nastavku pročitajte kako smršaviti 40 kilograma na više.

Pristup za skidanje 5 ili 10 kilograma viška nije niti sličan pristupu kao kod skidanja 40 kilograma viška. Što imate više kilograma viška to je pristup problemu nešto složeniji, ali kao svaki drugi problem i ovaj je riješiv. Pa krenimo!

PRIZNAJTE PROBLEM

To znači da sami sebi priznate da imate višak kilograma te da vas to muči. U ovom prvom koraku zaboravite sva opravdavanja viška vaših kilograma. Nego sami sebi “imam višak kila koje želim skinuti”!

ZABORAVITE NA MAGIČNO “SUTRA”

Ukoliko želite skinuti kilograme I doći na željenu kilažu, tada za vas nesmije postojati riječ “SUTRA”, jedino što smijete izgovoriti je “KREĆEM ODMAH SAD”!

KAKO KRENUTI

Pošto pretpostavljam da želite skinuti 40 kilograma na više, tada kao prvi korak vam predlažem da krenete sa svakodnevnom laganom šetnjom od 10 – 20 minuta. Pod ovim ne mislim na one kombinacije 3 puta tjedno…nego svakodnevne šetnje, bez dana za pauzu.

PREHRANA

Nikako nemojte ići na neke rigorozne dijete i drastične promjene. Ono što trebate napraviti je da smanjite unos hrane na dnevnoj razini za 10%. Pod obavezno uvedite obilan doručak, jer će vam se tada tražiti manje hrane u večernjim satima. Tako ćete bez silenja postići da manje večerate, a to igra jednu od presudnih uloga u skidanju kilograma!

Sad se sigurno pitate “zašto ovako lagani pristup”. Za smršaviti 40 kilograma, najvažnije je stvoriti pravilne navike. Kada jednom stvorite pozitivne navike, one će vam dati neophodni izvor motivacije da nastavite dalje. Jer je najgore i najteže izdržati prvih mjesec dana, ali kada uhvatite pozitivno zamah tada je sve mnogo lakše!

Sponzorirani članak
Kako smršaviti

Slični članci