Kratke ženske frizure

U današnje vrijeme normalna je pojava da žene poput muškaraca nose kraće frizure te su tako predrasude da je kratka kosa samo za muškarce stvar prošlosti. Svi se slažu da je duga frizura odraz ženstvenosti, međutim nekad je ljudima jednostavno potreban neka drastična fizička promjena koja se u tom slučaju može očitovati primjerice u promjeni frizure. Upravo u tom slučaju nastupa kratka frizura. Kratka frizura može biti problem za zimsko razdoblje, međutim nadolazeći topli dani za proljeće 2012. godine svakako otvaraju mogućnost nošenja kraće frizure. Dakle, potrebna je mala hrabrost i vjerojatno ćete biti vrlo zadovoljni sa svojim postupkom, ukoliko pak i ne budete zadovoljni budite svijesni toga da niste počinili trajnu štetu jer će vam kad-tad narasti nova kosa. Međutim, znati ćete da ste probali opciju kratke kose te ćete znati stoji li vam ili ne stoji takva vrsta frizure.

Postavlja se pitanje kako prepoznati da li ste pravi kandidat za kraću frizuru?

Evo par savjeta kako si možete sami dati odgovor na ovo pitanje. Dakle, ako imate duguljasto i ovalno lice dobro će vam stajati kraća frizura i to ona “čupavija” kratka kosa. Ukoliko pak imate okruglo lice kraća varijanta bob frizure je prava stvar za vas! Ukoliko pak imate četvrtastije lice znajte da će vam odlično stajati malo duža bob frizura i sigurno nećete požaliti ako se odlučite za ovu varijantu.

Frizura koja će obilježiti 2012. godinu je definitivno valoviti bob koji se često može vidjeti na raznim revijama, crvenim tepisima i na raznim drugim mjestima. Činjenica je i da je ovo danas jedna od najpopularnijih frizura.

Prema svemu navedenom, jasno je da za ovaj potez treba imati hrabrosti, znači nekad jednostavno treba riskirati i pokušati s nečim novim, a ne uvijek biti zadovoljan samo s tradicionalnim i ustaljenim stvarima. Dakle učinite nešto za sebe, poslušajte naša savijet i ukoliko spadate u neku od opcija za kraću frizuru, dajte sebi novi izgled i pratite modni trend!

Sponzorirani Članak
Moda

Slični članci