Kako curu učiniti sretnom

ChelseaW88 – flickr

Prva i najosnovnija stvar jest ta da je ne napravite svojom curom ako na to doista niste spremni i ako to doista ne želite. Teško da će ijedna djevojka biti sretna pokraj vas ako ste u biti još uvijek zaigrani dječarac kojem na prvom mjestu nije djevojka nego izlasci i zabavljanja te usputne avanture i razno razna previranja i nestabilnost.

Kao i u svakom drugom odnosu veza ne može biti dobra i sretna ukoliko u njoj nema poštovanja. Poštujte svoju djevojku, njene stavove, njen način života i njene odluke. Svojim poštovanjem dokazujete joj koliko je volite i koliko vam znači,a to je osnova za sreću.

U svakoj vezi vrlo je važno povjerenje. Potrudite se da vaša djevojka stekne povjerenje u vas jer će jedino na taj način uz vas moći biti mirna i opuštena, a samim tim steći će i dobre preduvjete da bude sretna.

Ljubav,neka vam djevojka bude ona osoba koju uistinu volite i do koje vam je uistinu stalo. Samo ljubavlju možete imati kvalitetnu i sretnu djevojku.

Ove tri stvari ključne su da bi veza, a i djevojka, bile sretne. No,postoji i nekoliko sitnica koje nije zgorega upamtiti i koje svakako mogu dati veliki doprinos da porastete u očima vaše djevojke.

Ne zaboravljajte datume i godišnjice, ako ih već ne možete zapamtiti upišite ih negdje. Nikako nije poželjno da zaboravljate njen rođendan i datum kad ste se upoznali ili prohodali,a ako još i zapamtite dan kad ste se prvi put poljubili uspjeh je zagarantiran. Važniji datumi i obljetnici svakako se moraju obilježiti nekim malim znakom pažnje. No, ponekad nije potreban datum da biste voljenoj osobi pokazali da vam je stalo do nje. Neka sitnica kad se ona tog najmanje nada može učiniti čuda. Mnoštvo je još stvari kojima je možete učini sretnom,opustite se i dajte mašti na volju te je volite najviše na svijetu,to će je učiniti najsretnijom na svijetu.

Slični članci