Uvjeti korištenja

Uporabom ovog portala, slažete se da nećete objavljivati nikakav materijal koji je neistinit, pogrdan, neispravan, uvredljiv, vulgaran, pun mržnje, uznemirujući, nepristojan, seksualno usmjeren, prijeteći, napadanje tuđe privatnosti, materijal za odrasle, ili na bilo koji drugi način krši bilo koji internacionalni i američki federalni zakon.

Također se slažete da nećete objavljivati nikakav materijal koji je zaštićen autorskim pravom, osim ako Vi imate autorsko pravo ili imate pismeno dopuštenje vlasnika zaštićenog materijala. Spam, flooding, reklame i lančane poruke su također zabranjeni na ovom portalu.

Nemoguće je za upravu ili vlasnike ovog portala potvrditi ispravnost svih poruka. Zapamtite da mi ne pratimo aktivno objavljene članke, i stoga nismo odgovorni za sadržaj svih sadržanih članaka. Ne garantiramo točnost, potpunost ili korisnost objavljenih informacija.

Objavljene poruke izražavaju poglede njihovog autora, ne nužno poglede cijelog portala, njegove uprave, članova i vlasnika. Svi koji smatraju da je objavljeni materijal neugodan ili neprikladan trebaju odmah obavijestiti administratora.

Uprava i vlasnici ovog portala zadržavaju pravo da brišu sav neugodan i neprikladan sadržaj, u prihvatljivom vremenskom periodu, ako odluče da je to nužno. Međutim, možda neće biti u mogućnosti odmah ukloniti ili urediti određene poruke. Ovo pravilo se također primjenjuje i za informacije u profilima članova.

Isključivo Vi sami ste odgovorni za sadržaj Vaših objavljenih članaka. Vlasnici ovog portala također zadržavaju pravo za otkrivanje Vašeg identiteta (ili bilo kojih drugih sličnih i povezanih informacija) u slučaju formalne pritužbe ili legalne akcije nastale iz bilo koje situacije izazvane Vašom uporabom ovog portala.

Google Adsense i DoubleClick DART Kolačić
Google, kao dobavljač oglasa, koristi “kolačiće” kako bi prikazao oglase. Korištenjem DART “kolačića” Google-e omogućuje serviranje oglasa posjetiteljima koji su zasnovani na korištenju ove stranice te drugih web stranica koje ste posjetili.

Da li isključili DART “kolačiće” molimo vas da posjetite sljedeći Google URL http://www.google.com/privacy_ads.html Praćenje korisnika kroz mehanizme DART kolačić podliježu Googleovim vlastitim pravilima o privatnosti.

Oglasi trećih strana ili oglasne mreže mogu također koristiti “kolačiće” za praćenje aktivnosti korisnika na ovoj stranici oglas za mjerenje učinkovitosti i drugih razloga koji će biti dostavljeni u vlastitim pravilima o privatnosti, a Baza Članaka nema pristup ili kontrolu nad tim “kolačićima” koji se mogu koristiti od strane treće strane oglašivača.