O ukusima se ne raspravlja

Latinska izreka De gustibus non est disputandum nam poručuje da se o ukusima ne raspravlja. Možda i jeste tako, ali da se ne bi raspravljali o ukusima, svako od nas bi morao da poseduje sopstvenu kuhinju u kojoj će biti sam svoj majstor. Danas je tako nešto moguće, u našoj kuhinji iz besplatnih igrica! Svako od nas sada može razviti svoj specifičan ukus, mešajući sastojke da stvori jedinstvena jela i poslastice po kojima će biti poznat, bez strahovanja da se polome posude u kuhinji ili da se umažemo…

Igrice kuvanja su odlična razonoda za ove dane i najbolji način da udovoljite svoju žeđ za kuvanjem, bez obzira na vašu veštinu i umešnost u kuhinji… Da biste započeli vašu neverovatnu gozbu, započnite sa laganim predjelom koje možete dekorisati na vama svojstven način. Produžite sa senzacionalnim glavnim jelom, prepunim začinima i ukusima. Možete izabrati između tradicionalne italijanske pice i srpskih pečenja, prepuštajući glavnu ulogu zvezdi svakog obroka – poslastici! Uzimajući u obzir popularnost poslastica, nije ni čudo što je tako veliki izbor u pripremanju istih.

Ipak, budući da ovo letnje vreme iz dana u dan donosi samo vrućinu, logično je da sladoledi budu izabrana poslastica. Gellato majstori će znati da umešno naprave i serviraju ovu ledenu poslasticu, bilu u kuglama u kornetu ili u činiji, a odabir kombinacije ukusa je samo na vam, i jedino vaša mašta može biti ograničenje. Uživajte!

Slični članci