Friskies mokra hrana za mace – vrhunski izbor!

Kad odabirete hranu za svog ljubimca vodit ćete računa o nizu elemenata: o pravilnom balansiranju prehrane, o optimalnim omjerima koji će zadovoljavati potrebe za hranjivim tvarima i energijom, sukladno životnoj dobi vašeg ljubimca, te dakako, što u današnje vrijeme nije beznačajno – o optimalnoj cijeni. Nestlé Purina u svom asortimanu nudi raznoliku ponudu hrane i opreme za kućne ljubimce pod markama koje jamče kvalitetu:

Friskies mokra hrana za mačke u pakiranju Single serve vrećicama od 100g je proizvod kojim Friskies  pruža potpunu, izbalansiranu hranidbu kroz bogat asortiman proizvoda prilagođenih različitom uzrastu i načinu života, kroz raznovrsne okuse i teksture.

Odabrani, kvalitetni sastojci u Friskies hrani pružaju sve potrebne hranjive sastojke potrebne za zdrav, vitalan i sretan život vaše mačke. Friskies je vodeći brand hrane za pse i mačke, dokazane kvalitete. Friskies učinak kroz izvanrednu, intuitivnu i ukusnu prehranu. Riječ je o prvoklasnom brandu, globalno prisutnom u svijetu, koji nudi široku paletu okusa i različitih receptura hrane sukladnih dobi i načinu života vašeg psa ili mačke.

Odsad se mokra hrana u umaku može kupiti u okusima sardina, pastrva i zelene mahune 100g i teletina, puretina i zelene mahune 100g

Popularno Multipack pakiranje koje se sastoji od  4*100g nudi okuse:

Piletina, pačetina i mrkva, Govedina, jetra i zelene mahune, Janjetina, perad, mrkva, Zečetina, jetra i mrkva.

Zašto kupiti upravo Friskies mokru hranu za mačke?

Zato što je posebno prilagođena za odrasle mačke, jer predstavlja 100% potpun i uravnotežen obrok, jer vam jednostavno pakiranje osigurava lako doziranje, jedno pakiranje je dovoljno za jedan obrok i naravno, napravljena je s kvalitetnim sastojcima za visoku kvalitetu bjelančevina koje omogućuju dobru probavu.

Budući da želite samo najbolje za svoju mačku, ovim izborom dobivate hranu koja sadrži sve esencijalne vitamine koji su potrebni da bi mačka bila zdrava među kojima se najviše ističe vitamin E koji pomaže u očuvanju prirodnog imunološkog sustava.

Slični članci