Uronite u svijet zabave

Po stoti put danas otvarate i zatvarate iste internetske stranice, palite i gasite televiziju i još uvijek vam je dosadno? Udobno se smjestite za vaše računalo i uronite u svijet zabave na našoj internetskoj stranici. Možete izabrati igricu u nekoj od brojnih kategorija, od Ben 10 i Winx igara, preko akcijskih i strateških do igara kuhanja i oblačenja. Na našoj internetskoj stranici ima nešto za svakoga. Jedna od zanimljivijih je Milijunaš igra, koju ste sigurno već vidjeli na televiziji. Pametno odgovarajte na pitanja, pažljivo koristite pomoć i polako se penjite opasnim putem do milijuna. Želite li biti milijunaš? Sretno.

Jedna od popularnijih kategorija je „igrice za cure” gdje vas očekuju raznolike, ali i tipično ženske igrice. Možete šminkati razne zvijezde, kao što su Beyonce ili Avril Lavigne te postati pravi Modni mačak u igrici „Brangelina“ gdje oblačite taj poznati modno osviješteni par. Nakratko postanite doktori u igrici „Amy u bolnici“ i pažljivo pregledajte Amy. Nemojte je pustiti iz bolnice dok ne završite pregled i budete sasvim sigurni da je potpuno zdrava. Pokažite vaše izvrsno kulinarsko znanje u igrici „ Akademija kuhanja“. Pažljivo slijedite upute i spremite ukusna jela, ali pazite na vrijeme.

Za one najmlađe tu je kategorija „dječje igre“ gdje možete pronaći brojne zabavne igre. Jedna od zabavnijih igara u ovoj kategoriji je „3d zmija“, poznata igrica koju ste do sada imali priliku igrati na mobitelima. Vi ste mali crv koji po polju lovi jabuke i sa svakom jabukom postajete sve veći pa je sve teže manevrirati po polju. Ako volite crtić Simpsoni onda je za vas igrica „Bart na Skejtu“, u toj igrici vi ste Bart Simpson, vozite se na skejtu i skupljate klaune. Vozite pažljivo. Sad trkom na našu stranicu i polako pregledajte, a i isprobajte sve igrice. Sretno.

 

Slični članci