Probudite vaše unutarnje dijete i dobro se zabavite

U svima nama čuči jedno malo dijete. Mnogi od nas skrivaju ga i ne dopuštaju mu da se igra, dok ga oni pametni hrane i igraju se s njim svakog dana. I vi bi to htjeli? Pa to nije nikakav problem! Sve što trebate je neka super internetska stranica s igricama, a mi vam upravo to nudimo. Ovdje ćete pronaći razne igre igrice koje će vaše unutarnje dijete zabaviti satima. A zašto je to dobro? To će vam pomoći da se opustite i da izbacite stres iz vašeg života! Život bez stresa – zvuči presavršeno, zar ne? E pa, naviknite se!

 

Za početak krenite s akcijskim igricama da izbacite iz sebe svu negativnu energiju. Tu možete glumiti ninju ili Batmana, voziti avion, bježati pred policijom i još mnogo toga! Vratite se malo u kameno doba i obranite svoju jamu, a u igri „Spartanci“ spasite zarobljene Spartance. U zadnje vrijeme popularni su vampiri, pa možete odglumiti i njihovog ubojicu. Mislite li da ste bolji u tome od Buffy? Vjerujte nam, ove igrice pomoći će vam da se osjećate bolje i opuštenije.

 

Za one koji ipak ne vole nasilne igre, tu su među ostalima „Igre za razmišljanje“ koje će vam pomoći da uvježbate svoju memoriju i koncentraciju. Za sve ljubitelje mozgalica tu je igra „5 sličnosti“ u kojoj mora tražiti sličnosti na dvije slike. I nije tako lako kao što se čini i još ste ograničeni vremenom! Želimo vam puno sreće. Tu su još i razne vrste sudokua, mahjonga, slagalica i ostalih zabavnih igara. U igri „Mali miš“ pomozite velikom mišu da nahrani svoje mališane, a u igri „Mario balon“ zaigrajte se malo sa superjunakom Super Mariom. I, jesmo li vas uspjeli zaintrigirati? Nadam se da jesmo i da ćete uživati u našim igricama! Dobru zabavu želimo!

 

 

Slični članci