Najbolji lijek protiv dosade

Ako se vaša dosadna kišna popodneva svedu na lutanje raznim stranicama na internetu nadajući se da ćete dobiti nekakvu ideju što bi mogli raditi, e onda ste na pravom mjestu. Mi vam nudimo jedno zabavno rješenje za sve dosadne sate i minute. Naša internetska stranica sadrži brojne igrice za djevojčice, namijenjene prvenstveno nježnijem spolu, ali mogu ih slobodno igrati i dečki. Ovdje vas očekuje mnoštvo zabavnih igara, a na stranicu svakodnevno stižu i nove igrice. Igrice su podijeljene na različite rubrike te tu možete pronaći igre kuhanja, oblačenja, šminkanja, šišanja, kao i Dora igre, bojanke ili igre ljubljenja. Ako vam je izbor prevelik i ne znate otkud bi počeli igrati, na naslovnoj stranici pogledajte koje su to najpopularnije igre među ostalim igračima ili koje igrice mi izdvajamo, pa zaigrajte neku od njih. Jedna od popularnijih igrica zove se „Poljubi Selenu“, gdje vi upravljate s nekoliko poznatih zvijezda koji silno žele poljubiti Selenu Gomez. Nije baš tako lako kao što se čini, ali sigurni smo da će to vama odlično ići.

Jedna od najpopularnijih kategorija među djevojčicama su zasigurno Dora igre u kojoj vas u pustolovinu vodi jedna i jedina – Dora istraživačica. S Dorom možete igrati bingo ili igru memorije, hvatati zvijezde, igrati golf ili skrivača, ili pak spašavati vile. Kao što vidite, nudimo vam brojne Dora igre koje će vam zasigurno ispuniti dosadan kišni dan.

Dobre zabave vam kod nas neće vam faliti, to vam garantiramo. Nadamo se da će vam se svidjeti naše igre i da ćete nam se uvijek rado vraćati. Ne zaboravite podijeliti našu stranicu s prijateljima na Facebooku ili Twitteru, kako bi se i oni mogli dobro zabavljati, a poslije možete uspoređivati najbolje rezultate u pojedinim igricama. No, da vas više ne bi zadržavali s pričom, pustit ćemo vas da sami malo istražujete. Uživajte!

Slični članci