Kako resetirati iPhone

Vaš iPhone se zaključao ili zablokirao i vi ne znate što napraviti. Obožavate svog ljubimca, ali sad bi ga najradije bacili u smeće ili ga razbili čekićem koliko ste ljuti. Ne možete ništa kliknuti, ne možete ga ugasiti i ne znate što bi. Frustrirani ste, plače vam se i treba vam pomoć! Zato smo mi tu! Iphone je zapravo kao maleni kompjuter, i iako ne izgleda tako, ponekad ga je potrebno samo restartirati kako bi riješio problem. Baš kao i kod vašeg osobnog računala.

Ne brinite, postupak je prilično jednostavan i bez problema ćete popraviti vaš dragocjeni iPhone. Samo pratite naše upute i problem je rješen.

Resetirati iPhone možete tako da u isto vrijeme britisnete tipku na vrhu desnog kuta mobitela (tipku za uključivanje) i tipku „home“ (tipka za izlaz). Držite ih obje sve dok vaš ekran ne pocrni, odnosno dok se mobitel ne ugasi, a zatim ga upalite i sačekajte dok se ne pojavi „Apple“ logo. Kad se logo pojavi, možete odahnuti, vaš iPhone će se uskoro upaliti. Ako vam logo stoji na ekranu duže vrijeme, ne brinite, mobitelu možda treba nekoliko minuta dok opet ne „oživi“.

Ako ste sve dobro napravili i prema našim uputama, ovakvo resetiranje iPhone-a ne bi trebalo obrisati nikakve dokumente ili poremetiti vaše stare postavke.

I to je to! Jednostavno, zar ne? Nadamo se da smo vam pomogli i da sljedeći put kad se to dogodi više nećete paničariti, već ćete jednostavno napraviti ovaj postupak i vaš mobitel opet će proraditi. Što je najbolje od svega, postat ćete pravi stručnjak za mobitele u vašem društvu, jer će vam se svi obraćati kad im se iPhone slučajno zablokira. Jedan prst na jednu tipku, drugi na drugu, i postat ćete pravi šaptač iPhone-u. Sad kad je vaš najdraži iPhone opet u funkciji, opustite se i uživajte u zabavnim aplikacijama!

Slični članci