Uvod za USA Work Visa & Guest Worker Program

USA work visa & guest worker programi su često neshvaćeni od strane poslodavaca i aplikanata i nepripremljen pristup može dovesti do razočaranja ako se ne postupa pravilno, pogotovo u kod završne prepreke, koja je veleposlanstvo.

US Immigration nudi razne mogućnosti za poslodavce i radnike migrante, svake godine US Immigration work programi odobravaju dobar broj zahtjeva za izdavanje vize za obučene profesionalce. Ljudi koji su u potrazi za poslom imaju priliku prijaviti se za USA vizu kod poslodavca ili jamca, koji je prethodno odobrio pravnu saglasnost, kako bi zaposlio odgovarajućeg stranog radnika kao zaposlenika u njegovom društvu. US Immigration work program uređuje određen broj mogućnosti viza za poslodavce za zapošljavanje djelatnika u skladu s njihovim potrebama.

Za poslodavce postoji nekoliko zgodnih opcija za upravljanje random snagom s inozemnim stručnjacima. US Immigration nudi H-1B vizu za profesionalce, H-2B viza program za sezonske radnike, od kojih mnogi mogu biti vrlo vješti, kao što su zavarivači, monteri, električari, kao i uobičajeni zahtjevi u okviru programa kao što su radnici u skijalištu, radnici u građevini, ugostiteljsko osoblje, kao što su kuhari, vozači, poslužitelji hrane, pomoćni radnici i još mnogo toga, L-1 viza je također popularna za transfer unutar tvrtki. Nedavno su uvedena nova pravila za H-2B vizu, koja sprječavaju beskrupuloznu praksu s obe strane, agenata i poslodavaca, te je došlo do značajnog pomaka prema Q1 vizi i J1 vizi, kao alternativi za H”B viza program.

Ovo su najpogodnije vize za radnike, poslodavce i sponzore za US Immigration za migrante ili strane radnike, koje radnici lako mogu dobiti uz radno iskustvo i znanje imigracije i uz pomoć servisa za zapošljavanje, kao što je Overseas Recruitment Association. Postoje različite opcije viza za različite profesionalne stručnjake. H-1B viza i H-2B viza uređena je za zaposlenike. US Immigration također je spremio odredbe za poslovne vize, što uključuje i B-1 vizu.

Nadalje, studenti i turisti imaju vlastite mogućnosti da dobiju američku vizu u skladu s njihovim potrebama.

Poslodavci, koji žele zaposliti strane radnike u njihovoj tvrtki, moraju prvo dobiti odobrenje od Ministarstva rada. Nakon što su dobili odobrenje i privremenu svjedodžbu o radu, oni također moraju podnijeti zahtjev za peticiju za svoje zaposlenike kod USCIS. Nakon što je peticija odobrena, radnik treba da organizira papire prije podnošenja zahtjeva za vizu u američkom veleposlanstvu, kako bi dobili odobrenje za putovanje u SAD.

USA radna viza – H 2B viza

Dio radnog postupka za izdavanje vize, koji se često previdi, a koji često ide krivo, je posljednja prepreka podnositelja zahtjeva, koji se prijavljuje za radnu vizu, nakon dobijanja radne dozvole ili peticije od strane poslodavca ili sponzora…često ostavlja poslodavce frustriranim, podnositeljima se zabranjuje izdavanje vize i time gubi vrijeme, trud i novac, potrošenim za dobijanje privremene svjedodžbe o radu i odobrene peticije od USCIS.

Veliki je broj stručnjaka za pomoć poslodavcima i podnositeljima zahtjeva, za prikupljanje, pripremanje i podnošenje uspješne aplikacije za odobravanje US immigration work programa i za zaposlenike za dobijanje vize uz pomoć znanja, iskustva i pravilnog pristupa završnoj prepreci.

http://www.posloviamerika.com

Slični članci