Završetak serije Larin izbor

„Larin izbor“ je predivna priča o ljubavi. Lara Božić, skromna djevojka te Jakov Zlatar, član splitske aristokratske obitelji upoznaju se na zabavi koju su Jakovljevi roditelji organizirali u Jakovljevu čast. Tada započinje njihova ljubavna priča, ali i njihova tragedija. Jakov mora poći na more i ostavlja trudnu Laru samu sa svojom obitelji koja ju ne prihvaća. Nakon otkrića da je Jakov završio u zatvoru zbog lažnih optužbi te spletki Jakovljeve majke, Laru izbacuju iz kuće obitelji Zlatar i Karmen ju odvodi u krčmu koja postaje Larin novi dom.

Jakov bježi iz zatvora i s Jemenkom Lejlom  doživljava brodolom no spašavaju se kada završe na pustom otoku čekajući da ih netko spasi dok za to vrijeme svi u Splitu misle da je Jakov mrtav. Za vrijeme dok se nalaze na pustom otoku Lejla i Jakov razvijaju osjećaje jedno za drugo, dok se za to vrijeme u Splitu zbližavaju Lara i Nikša, prijatelj vlasnika krčme u kojoj je Lara postala prava zvijezda. Nakon dvije godine, Lara i Nikša se vjenčaju i imaju malu obitelj s Larinim i Jakovljevim sinom Jakovom odnosno Zlajom, a Lejla i Jakov uspiju napustiti pusti otok i vratiti se u Split. Hoće li Lara izabrati Jakova ili Nikšu? Što će biti s Lejlom? Hoće li Dinko ostvariti svoje zle planove? To su pitanja koja će vas potaknuti da željno iščekujete  novu epizodu.

Svi obožavatelji serije „Larin izbor“ s iščekivanjem čekaju da otkriju kako će ova serija završiti i hoće li ljubav Lare i Jakova pobijediti sve prepreke koje su stavljene pred njih u ovoj uzbudljivoj seriji.  Nažalost , završetak serije još nije otkriven. Redatelji serije Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar, Milivoj Puhlovski, producentica i autorica serije Jelena Popović-Volarić te razni kreativni umovi koji stoje iza ove serije kao što su Tomislav Hrpka, Milijan Ivezić, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek i Ozren Marod su jedini koji znaju tajnu kako će završiti ova serija, no nisu je spremni otkriti. Vjerojatno su u pravu, jer kako bi mogli uživati u seriji ako već znate kako će serija završiti.

Slični članci