Larin izbor – Radnja prve epizode

Jesu li vaši ukućani poludjeli za ovom serijom iz Hrvatske produkcije koja je u kratkom vremenu na kauče prikovala većinu hrvatskih kućanstava. Jeste li vi započeli gledanje serije odmah s prvom epizodom pa vas je osvojila na prvi pogled ili je vama pak trebalo neko vrijeme? „Larin izbor“ je serija koja je osvojila srce milijuna Hrvata, ali i brojnih stranaca. Serija je prije samog početka emitiranja u Hrvatskoj bila prodana u 17 zemalja u svijetu što dokazuje da Hrvatska može imati kvalitetan proizvod i da nam ne trebaju uvozne serije, kad ovdje imamo toliko potencijala.

„ Larin izbor“ je uzbudljiva priča o ljubavi Lare i Jakova koja mora preživjeti brojne prepreke kao što su socijalne prepreke, neprihvaćanje obitelji, Jakovljev odlazak na more, njegovo lažiranje svoje smrti i to je tek početak. U prvoj epizodi serije upoznajemo Jakova Zlatara koji je većinu svog života proveo na školovanju u  inozemstvu i sada se napokon vraća kući u Split gdje ga dočekuje cijela njegova obitelj, otac Tonči, majka Nela i sestra Nikol koji mu zbog njegova povratka organiziraju veliku zabavu. Lara Božić je djevojka iz skromne obitelj koja nakon završenog fakulteta mora pronaći posao, te se zapošljava u catering službi gdje dobiva posao kao konobarica na zabavi za Jakova. Jakov se ne osjeća ugodno na kopnu već želi ići nazad na more što ne odobrava njegov otac s kojim nije u dobrim odnosima jer misli da mu se nikada neće moći dokazati. Na zabavi se događa sudbonosni susret Lare i Jakova koji se odmah zaljube i provode cijelu noć zajedno te započinju svoju legendarnu ljubavnu priču. Jakov i Lara zaspu u vrtu i tako ih pronalazi Jakovljeva majka Nela koja napada Laru i tjera je iz kuće, a Jakov je ne brani. Za to vrijeme Nelin muž Tonči na balkonu svoje sobe pada u nesvijest što još više pokreće kotačiće njihove sudbine.

Nadamo se da smo s ovim potaknuli da sljedeći put kad na televiziji bude „Larin izbor“ ne prebacite program već pogledate epizodu i pridružite se brojnim obožavateljima ove serije.

Slični članci