Zašto kupiti upravo toaletni papir Olala?

Sirovine iz kojih se proizvodi toaletni papir Olala su isključivo hrvatske. Dizajn je hrvatski. Tvornica je hrvatska, radnici koji su ga proizveli također su hrvatski državljani. Porezi su, dakako, plaćeni u Hrvatskoj. Dakako, i ambalaža je hrvatska. I proizvođač i distributer su hrvatske tvrtke. Proizvod transportira, pogađate – hrvatska tvrtka. Riječju, toaletni papir Olala je u cijelosti hrvatski proizvod. Kupujući hrvatske proizvode mi pomažemo hrvatskom gospodarstvu. Zapravo – pomažemo samima sebi.

Prema podacima koje je u lipnju ove godine objavila Hrvatska gospodarska komora, na porijeklo proizvoda obraća pažnju 84 posto hrvatskih potrošača: 64 posto je uvjereno kako kupnjom domaćih proizvoda izravno pomaže domaće gospodarstvo, a 21 posto je u to djelomično uvjeren. Mi nemamo pravo zanemariti očekivanja 84 posto hrvatskih potrošača.


Polazeći od teške gospodarske krize i recesije koje proživljavamo svi – i mali čovjek i velika tvrtka, svi smo prisiljeni štedjeti, doslovno okrenuti svaku kunu tri puta prije no što je potrošimo. Kad smo određivali cijenu toaletnog papira Olala itekako smo vodili računa o svakoj lipi. Jedino što nismo ni po koju cijenu doveli u pitanje je kvaliteta. Upravo na toj točki koju definira maksimalna kvaliteta po minimalnoj cijeni, započinje ono što čini suštinu Olala čarolije: ”To je kao da kupujem Rolls Roys po cijeni Fiće”, izjavio je u nedavnoj anketi jedan naš potrošač. I znate što? Naš potrošač je bio savršeno u pravu!

 

Stoga, kad kupujete toaletni papir, zastanite na tren. Razmislite. Ukoliko želite totalno hrvatski proizvod vrhunske svjetske kvalitete po iznimno povoljnoj cijeni vaša će odluka biti savršeno laka: kupit ćete toaletni papir Olala.

Slični članci