Video nadzor u svjetskim silama

Video nadzor i Kanada

Kanada počinje iskorištavanjem video nadzora u ranim devedesetim godinama. To naširoko koristi od strane takvih objekata kao što su banke, restorana i trgovina mješovitom robom. Video nadzor također je obično prisutan u uredima, apartmanima i tranzitnim stanicama. Veliki dio svih pljački u Kanadi počinitelji su uhvaćeni na videovrpce. Nepotrebno je reći, to je velika pomoć za provedbu zakona osoba. Čak i slučajevi nestalih osoba rješavaju se uz pomoć nadzornih sustava.

Kanada također koristi video nadzor u snimanje registarske tablice svih vozila koja prolaze kroz svoje granicae dolaze ili idu u Sjedinjene Američke Države. On također drži video snimke svih automobila koji prolaze kroz naplatne kućice. To ne čudi onda da video nadzor je izrastao u jedan vrlo pouzdan alat koji se sve više koristi i to u namjenama za koje ni sami nikad ne bi rekli ili predpostavili.

Francuska i videonadzor

Rat protiv terorizma rangirao je Francusku visoko na ljestvici vrijednosti videonadzora. Francuska vlada ovlašćuje kamere na javnim mjestima, kao što su glavne prometnice i javne površine u gradovima. Vlasti koriste stotine kamera za praćenje francuskih predgrađa. U poslovnoj četvrti Pariza, više od stotinu kamera pratiti ulicama na 24 sata dnevno.

Francuske prijevoz službenici također koriste video nadzor kako bi mogli regulirati protok prometa, jednostavnost prometne gužve, i pratiti bilo kakve nastale poremećaje. Postoji više od 2.000 kamere na autobusima čija je ruta upravo ulaz u Pariz. Možete biti sigurni da će to pomoći otkriti nekakve kriminalne radnje koje se mogu pojaviti! Kao rezultat toga, stopa kriminala je smanjena te puno robnih kuća u Francuskoj također koristi sustav nadzora.Tako je i s francuskim zrakoplovnim terminalima.

Irska također koristi video nadzor za praćenje u poštama, trgovinama, uredima i mnogim drugim javnim mjestima. Zemlje željezničkiog sustava također prati stalno s kamerama. Učestalost takvog nadzora počeo je smanjiti stopu kriminala u Irskoj.

Španjolska koristi video nadzor kako bi se osigurala sigurnost turističkim područjima.Nakon događaja u NY, napad na WTC, španjolska vlada je pretvorena u ovaj tip tehnologije kako bi osigurala sigurnost svojih građana. Tu je također bio poseban napor kako bi postavili nadzor u Baskiji da spriječi nasilje i vandalizam na tom području.

Tu je razlog za donošenje ovog tipa tehnologije. Ona radi i ne samo to, to je isplativo.To ne čudi onda da su sve ove zemlje odlučile uključiti video nadzor u svoje sigurnosne operacije. Rezultati govore sami za sebe jer video nadzor je odličan alat u borbi protiv kriminala i terora te će i dalje rasti i napredovati u svojoj uporabi kako vrijeme prolazi.

Sponzorirani članak

lanakuku4

Slični članci