Što pokloniti dečku za Valentinovo?

Valentinovo nije romantični praznik koji slave samo djevojke. Čak i dečki žele dobiti kakav lijepi poklon ili gestu. No, za razliku od cura, dečki više vole stvari koje mogu koristiti nego one koje imaju sentimentalnu vrijednost. Ne trebate se ljutiti zbog toga, oni su jednostavno takvi. Ako niste sigurni što bi vaš dečko volio dobiti za Valentinovo, samo ga pitajte što želi. Lako moguće da već ima listu poklona koje bi htio dobiti. Dečki su inače prilično izravni, pa će vam biti puno lakše prilikom odabira poklona za njega. Nemojte da vam to bude problem, već ga tjedan ili dva prije Valentinova samo pitajte da li možda ima nešto posebno na umu što bi htio. Nemojte ga samo napasti ako nema odmah kakvu ideju, već ga pustite da malo razmisli o tome.

Pewari - flickr

Pewari – flickr

No, ako ipak želite da vaš poklon bude potpuno iznenađenje, evo nekoliko vrhunskih prijedloga.

  1. Da li vaš dečko ima kakav hobi? Kupite mu nešto vezano za to. Recimo, ako voli igrati računalne igrice, kupite mu nove slušalice, gamersku podlogu za miša ili nešto slično. Ako mu je njegov automobil najveća ljubav – kupite mu sredstva za čišćenje automobila. Samo malo razmislite i pronaći ćete nešto idealno!
  2. Ako ste možda slabi s novcem, možete i sami napraviti nešto. Recimo, ispecite mu kolače ili kekse u obliku srca. Zar ne kažu svi da ljubav ide kroz želudac? Možete sami napraviti i kakvu seksi knjižicu s kuponima koje može iskoristiti do kraja mjeseca. E to je nešto što će mu se sigurno svidjeti. Nemojte se brinuti jer niste ništa kupili. Valentinovo ionako ne bi trebalo biti vezano samo za materijalne stvari, već pokazatelj da vam je stalo.
  3. Počastite ga odlaskom u kino! Ali nemojte izabrati neku romantičnu komediju zbog koje će zažaliti što je došao u kino, već kakav akcijski film koji on žarko želi pogledati.
  4. Parfem ili aftershave je uvijek dobar izbor kad ne znate što bi drugo kupili. Možete izabrati neki miris koji se vama sviđa, ili parfem za koji znate da ga već dugo koristi.
  5. Pretplatite ga na sportski ili računalni magazin za koji znate da ga i inače voli čitati. Odličan poklon!
  6. Ako ste već dugo u vezi, onda možete razmisliti i o nekim ozbiljnijim i većim poklonima, poput recimo sata na koji možete nešto i ugravirati.
  7. I za kraj nešto što će mu se sigurno najviše svidjeti. Kupite neko seksi donje rublje za sebe. Lijepo ga zamotajte i dajte mu to. Nakon što odmota poklon, obucite rublje samo za njega – a što će poslije slijediti prepuštamo vama! Muškarci su ipak vizaulna bića, pa će ih ovakav tip poklona oduševiti!

Slični članci