Što kupiti dečku za rođendan

Kupnja posebnog rođendanskog poklona za dečka ne mora biti tako teško. Postoje brojni darovi koje mu možete kupiti bez da potrošite mnogo novca, a u isto vrijeme pokazati da vam je stalo. Trik u tome je pronalaženje onoga što on voli, što je lako ako ste u vezi već dugo zajedno, no ako ste novi par to može biti puno teže. No ne brinite se,  mnogo je lakše nego što mislite impresionirati vašeg dečka s izborom poklona za njegov rođendan. Bilo da je on vaš dečko tri mjeseca ili tri godine, on zaslužuje da ima prekrasan dar od vas, bez obzira koji god rođendan on slavi. Dobro osmišljeni  darovi su uvijek sjajan način da prikažete vašu privrženost i ljubav prema vašem dečku. Jedna od najčešćih pogrešaka koju većina djevojaka čini kada je u pitanju izabiranje poklona za dečka je to što previše analiziraju sve. Dakle, kada je riječ o kupnji poklona za dečka ne morate se toliko truditi, ali budite sigurni da obratite pozornost na detalje, jer je vjerojatno da je vaš dečko već nekoliko puta spomenuo nešto što bi htio dobiti za rođendan.

Saznajte koje su stvari koje vaš dečko voli. Je li on veliki nogometni navijač ili pak voli igrati šah? Da li je umjetnički tip ili više voli kompjuterske igrice? Bez obzira na to koji je on tip osobe, razmislite o tome da mu kupite poklon koji ide uz neki od njegovih interesa ili hobija. Ako ste kratko u vezi, pitajte nekog od njegovih prijatelja ili zamolite vašu prijateljicu da ga ispita što ga najviše zanima.

Ako vaš dečko voli video igrice (a ako ih ne voli to je zato što ih jednostavno nije igrao dovoljno), kupite ga  neku igru, a ako ste već dugo zajedno ili živite skupa video možete mu kupiti cijelu konzolu. Ne samo da puno njih uživa ​​igrati video igre, već ih i rijetko kupuju jer osjećaju krivnju kupujući nešto tako „neozbiljno“. Dobivanje igre bez dodatnog osjećaja krivnje bi bio idealan poklon za njih.

Možda vaš dečko voli tehnologiju i kupuje si sve nove proizvode koji izađu. Pogledajte koje stvari već ima da bi vidjeli postoji li neka nadogradnja na primjer za mobitel, računalo, konzolu za igru ili neki drugi uređaj. Možete mu kupiti i neke smiješne uređaje kao što je smiješni sat – budilica, usisivač za tipkovnicu, kasicu u obliku rezervoara za gorivo ili čak privjesak za ključeve koju vam pomaže pri pronalaženju istih kad ih izgubite.

Većina muškaraca mrzi ići u kupovinu, pa će vam vaš muškarac biti zahvalan ako mu kupite odjeću unatoč tome što se inače darivanje odjeće smatra nekreativnim. No budite pažljive da izaberete odjeću za koju znate da je njegov stil i nemojte ga pokušati pretvoriti u nešto drugo.

Postoji mnogo mogućnosti za rođendan i originalnost s vaše strane može ga učiniti stvarno posebnim. Najvažnije je, međutim, da dečku date do znanja koliko vam znači jer tko ne voli čuti da su posebni i voljeni, pogotovo od nekoga do koga im je stalo? Dokle god provede dan s vama i zna da ste vi sretni i da vam je stalo do njega on će imati dobar rođendan. Dakle, samo mu pokažite da ga volite i ne brinite se toliko oko pronalaženja savršenog poklona. On to već ima, a to ste vi.

Slični članci