Što cure vole čuti

Dečki uvijek kažu da je vrlo teško razumjeti ženu u potpunosti i da nikada ne možete znati točno što ona želi ili kako će reagirati na određenu situaciju ili komentar. Nije tako teško shvatiti ženu, sve što je potrebno je malo strpljenja i upornosti s vaše strane. Sigmund Freud nikada nije shvatio što žene žele, nemojte i vi biti kao on. Mi ćemo vam dati savjete o tome što cure vole čuti i zbog čega se mogu osjećati posebno. Iako ne postoje dvije žene koje su potpuno iste, postoje neke stvari koje su općenite za sve njih. Uvijek imajte na umu da je uz riječi koje kažete, način na koji ih izgovorite i govor tijela podjednako važan.

Komičar Chris Rock je rekao da žene trebaju tri stvari: hranu, vodu i komplimente. Dakle, nije stvar u tome da žene samo samo žele čuti komplimente, one zapravo ne mogu živjeti bez njih. Ako možete povremeno udijeliti lijepi kompliment i iskreno to misliti, ne ustručavajte se to učiniti, jer će vam se to sve to pozitivno vratiti. Međutim, budite oprezni da ne pretjerate s praznim komplimentima  jer će svaka djevojka vidjeti kroz tu prozirnu strategiju zavođenja i otići. Mogli bi pokušati s jednostavnim komplimentom kao što je „Izgledaš nevjerojatno“. Svaka djevojka želi to čuti to, posebno kada je  došlo do nekih promjena u izgledu. Pokušajte pronaći nešto određeno na njoj što vam se sviđa, kao što su njene naušnice, cipele ili čak pjegice na njenom licu.

Pokažite joj da ste predani. Kada ju uključite u vaše buduće planove, vi joj dajete pogled na sigurnost, a bilo da je ona ima 19 ili 36 godina to je ono za čim ona vjerojatno žudi. Dakle, recite joj  nešto što joj pokazuje da namjeravate biti dio njezina života još dugo vremena. Ako pričate o nekom filmu koji neće doći u kino još nekoliko mjeseci, pozovite ju da ga zajedno pogledate. To je dovoljno da ona zna da predviđate vašu zajedničku budućnost.

Budite malo ljubomorni. Budući da smo mi stvorenja prirodnog svijeta, žene očekuju da muškarci budu zaštitnici u vezi. A kada se ne ponašaju tako one se uzruju. Morate im pokazati koliko vam je stalo, što znači da morate biti teritorijalni povremeno. Nipošto se sugeriramo nasilne ispade ili paranoične optužbe, već samo blage izjave da ju ne želite izgubiti. Na kraju dana, ako ne pokažete  interes za dobrobit svoje djevojke, netko drugi hoće.

Postavljajte joj pitanja. Možete osvojiti puno bodova pokazujući zanimanje za njene svakodnevne poslove. Naravno, to znači obraćati pozornost na prethodne razgovora i sjećati se ključnih detalja s kojima ju možete impresionirati kasnije. Upitajte ju kakav joj je bio dan ili o problemima na poslu ili o nečemu što ju je mučilo u zadnje vrijeme.

Cure se vole osjećati posebno i  žele da im vi s vašim ponašanjem pokažete da je to istina. Dajte im iskrene komplimente i uključite nešto sasvim jedinstveno za njih u taj kompliment jer ne samo da ćete time pokazati da vas zanima baš ona, već ćete pokazati da ste pažljivi. Kao što je važno reći prave stvari važan je i način na koji ih kažete.  Budite iskreni i pazite da ne pretjerate  jer ćete s time pokazati da vam zapravo nije stalo, već da su to sve samo naučene fraze. Ako vam se ta djevojka sviđa samo morate slušati svoje srce i ne možete pogriješiti.

Slični članci